ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.gas-petrol.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας G&P ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ. Η έδρα της βρίσκεται στην οδό Λεωφόρος Ειρήνης 223 & Ευρυβιάδου 1 και το τηλέφωνο 213 0268163.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προκειμένου να καταχωρήσετε μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Κατά τη διαδικασία μιας παραγγελίας θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, το τηλέφωνό σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτα μέρη, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κ.λπ.).

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφικών, σχεδίων, κειμένων κ.λπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@gas-petrol.gr ή fax στο 216 80.01.413.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξυπηρέτηση των χρηστών που επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.gas-petrol.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 1. Πληρωμή με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης (Λεωφόρος Ειρήνης 223 & Ευρυβιάδου 1, Πέραμα Πειραιά)
 2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή). Αποστολή των προϊόντων αποκλειστικά μέσω της ACS Courier.
  Τιμοκατάλογος ACS Courier
  Αντικαταβολή 2€.
  Εντός πόλης (μέχρι 2kg) 2€. Για >2kg επιπλέον χρέωση +0,60€ ανά κιλό.
  Χερσαίοι προορισμοί (μέχρι 2kg) 2,10€. Για >2kg επιπλέον χρέωση +0,80€ ανά κιλό.
  Νησιωτικοί προορισμοί (μέχρι 2kg) 2,20€. Για >2kg επιπλέον χρέωση +0,80€ ανά κιλό.
  Δυσπρόσιτη περιοχή (μέχρι 2kg) 8,14€. Για >2kg επιπλέον χρέωση +2,79€ ανά κιλό.
 3. Με Τραπεζική Κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
  Τράπεζα Πειραιώς: 5130-075989-589
  IBAN: GR 12 0172 1300 0051 3007 5989 589
  BIC: PIRBGRAA
  * Όνομα δικαιούχου: G&P ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ Ο.Ε.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για την παραλαβή των προϊόντων υπάρχουν οι δύο παρακάτω εναλλακτικές:

 1. Παραλαβή από το κατάστημά μας. Δυνατότητα παραλαβής όλων των προϊόντων μας από το κατάστημα (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης).
 2. Παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Δυνατότητα αποστολής με εταιρεία courier της επιλογής του πελάτη με επιβάρυνση του ίδιου. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους.
 3. Η Εταιρία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιπλέον, το www.gas-petrol.gr διατηρεί το δικαίωμα του να αναπροσαρμόζει και να τροποποιεί τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκρονικό κατάστημα χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται μόνο το κόστος για την επιστροφή των προϊόντων.

Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν υποστεί κάποια αλλοίωση ή ζημιά.

Για την δική σας προστασία, σας συνιστούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε για την καλή κατάστασή τους και το άθικτο της συσκευασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μας ενημερώνετε για την επιστροφή των προϊόντων στο info@gas-petrol.gr. Η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Ειρήνης 223 & Ευρυβιάδου 1, Πέραμα.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Ευθύνη www.gas-petrol.gr: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.